קמח לחם

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

קמח לחם

הודעהעל ידי ליאור ליאור ב ג', 13 ינואר, 11:22 am

שלום לכולם,
האם מישהו משתמש בקמח לחם של "טחנות ישראליות" ?
האם קמח זה דומה לקמח לחם של "סוגת" (שטיבל).
תודה.
ליאור ליאור
אופה מתחיל
 
הודעות: 17
הצטרף: ב', 08 ספטמבר, 4:13 pm

Re: קמח לחם

הודעהעל ידי או'דונל ב ד', 14 ינואר, 12:03 am

זה הקמח שקונים באושר עד, לא?
אם אני זוכר נכון, הוא קצת פחות חזק מהקמח לחם של מימונס או שטיבל/סוגת.
או'דונל
אופה מומחה
 
הודעות: 107
הצטרף: ד', 11 ספטמבר, 10:11 pm

Re: קמח לחם

הודעהעל ידי ארי ב ד', 14 ינואר, 11:41 pm

אם אתה מתכוון לקמח לחם יעודי, אני הייתי מרוצה ממנו
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד