אכסון

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

אכסון

הודעהעל ידי ארי ב א', 24 אוגוסט, 12:08 am

ראשית כל שוב תודה על האתר המדהים.
רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לאכסן לחמים ופוקצ'ות, כלומר לטווח קצר, ושעדיין ישמרו על הקריספיות שלהם,
אני לא מדבר על אכסון לטווח ארוך אלא בשימוש יום יומי,
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: אכסון

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 27 אוגוסט, 10:49 pm

מנסיוני - בשקית נייר, בתוך המיקרוגל (או תבה אטומה אחרת).
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 918
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: אכסון

הודעהעל ידי ארי ב ג', 02 ספטמבר, 1:34 pm

שקית נייר אחלה רעיון. אבל החנויות חד פעמי חדלו לספק כאלה. אולי הגיע הזמן שאתחיל לעשות קניות באינטרנט...
איך היה במילואים?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: אכסון

הודעהעל ידי שלומי ב ג', 02 ספטמבר, 2:08 pm

מתיש בעיקר.

תוכל למצוא שקיות נייר בחנויות מתמחות למוצרי בישול.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 918
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: אכסון

הודעהעל ידי ארי ב ד', 03 ספטמבר, 9:24 am

תודה שלומי.
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד