המלצה סכין לחריצה

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

המלצה סכין לחריצה

הודעהעל ידי ארי ב ה', 02 ינואר, 12:27 pm

למי שמחפש סכין לחריצת הבצק, אפשר למצוא בשוק בדוכנים שמוכרים מוצרי סדקית וכל מיני שמנצעס, חבילות קטנות של סכיני גילוח אולד פשן (הסוג הישן) זה עולה כמה שקלים בודדים, רק בזהירות,
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: המלצה סכין לחריצה

הודעהעל ידי ארי ב ג', 29 דצמבר, 10:24 pm

חיברתי את הסכין גילוח לשיפוד עץ אני מחזיק אותו באלכסון כמו בהוראות, אבל עדיין, הוא מתעקש לגרור איתו בצק ולא חותך חלק כמו שאני רוצה,
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: המלצה סכין לחריצה

הודעהעל ידי ירושלמי ב ד', 30 דצמבר, 4:55 am

ארי כתב:חיברתי את הסכין גילוח לשיפוד עץ אני מחזיק אותו באלכסון כמו בהוראות, אבל עדיין, הוא מתעקש לגרור איתו בצק ולא חותך חלק כמו שאני רוצה,

אתה צריך להחזיק את הסכין באלכסון "כפול" כלומר: פעם אחת שהחלק הרחב של הסכין נמצא בכ- 45 מעלות אל מול המשטח/הכיכר ופעם שניה שהלהב עצמו נמלא בכ 45 מעלות לכיכר.
במקביל צריך להחזיק את הכיכר/באגט ביד השניה בכדי שישאר במקומו
והתנועה יציבה ומהירה

בהצלחה
ירושלמי
אופה מומחה
 
הודעות: 116
הצטרף: א', 02 פברואר, 5:15 pm

Re: המלצה סכין לחריצה

הודעהעל ידי ארי ב ו', 01 ינואר, 9:40 am

תודה אנסה
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 211
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: המלצה סכין לחריצה

הודעהעל ידי עידו ב א', 12 יוני, 12:35 pm

יכול להמליץ גם על שימוש בסכין יפנית נקיה. עושה את העבודה ונוחה לאחיזה.
עידו
אופה מתחיל
 
הודעות: 11
הצטרף: ב', 23 מאי, 6:37 pm


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים