קערת נירוסטה

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

קערת נירוסטה

הודעהעל ידי Kerengil ב א', 29 דצמבר, 6:14 am

מדוע מומלץ לא להשתמש בקערת נירוסטה להכנת בצק שאור?
Kerengil
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: ש', 28 דצמבר, 2:25 pm

Re: קערת נירוסטה

הודעהעל ידי שלומי ב ב', 30 דצמבר, 6:39 pm

מאחר והמתכת מוליכה חום, שייפלט מהקערה. בשלבים הראשונים, נרצה שלשמרים יהיה חמים ונעים...
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 918
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am

Re: קערת נירוסטה

הודעהעל ידי ארי ב ד', 01 ינואר, 2:29 pm

חום זה טוב, לא?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: קערת נירוסטה

הודעהעל ידי שלומי ב ד', 01 ינואר, 4:48 pm

כן, כשהוא נשמר בתוך הקערה - ולא מולך החוצה ע"י המתכת.
חום רב מדי, אגב, הוא ממש לא טוב. השמרים מתחילים למות ב-40 מעלות, אם אני זוכר נכון.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 918
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד