קמח מהר סיני

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

קמח מהר סיני

הודעהעל ידי ארי ב ג', 15 אוקטובר, 5:34 pm

שלום וברכה, קניתי היום קמח חיטה מלא אורגני מחוות הר-סיני .הוא נראה כה שונה מהקמח המלא הרגיל של שטיבל, עד שעשה לי חשק לאפות איתו לבד לחם. בלי קמח לבן.
האם לא כדאי, כי הלחם יצא כבד מידי?
ארי
אומן אפייה
 
הודעות: 216
הצטרף: ב', 08 יולי, 12:24 am

Re: קמח מהר סיני

הודעהעל ידי שלומי ב ה', 17 אוקטובר, 5:12 pm

לא בהכרח - ה"כובד" של הלחם מושפע מגורמים נוספים, כמו אחוז הלחות והוספת גורמי תאחיזה.
בקיצור, רסק מתפוח עץ אחד יעשה פלאים ללחם שלך.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 917
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים