ניקוי וטעימה

פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.

ניקוי וטעימה

הודעהעל ידי אלדמע ב ד', 16 מאי, 10:57 am

אופים חובבים ושאר מיני דגנים שלום,

מבקש את עצתכם בתחום הסדר והניקיון:
כיצד מנקים שאריות בצק מדופן הקערה,
לאן מפנים קמח המפוזר על השיש,
איך לא לעשות סתימה בכיור,

מצאתי את עצמי בעיקר מנקה ופחות אופה :?

תודה
אלדמע
שוליה
 
הודעות: 3
הצטרף: ו', 11 מאי, 2:34 pm

Re: ניקוי וטעימה

הודעהעל ידי שלומי ב ו', 18 מאי, 1:29 pm

תיאור של איך שאני עושה את זה - אשמח לטיפים נוספים.
ניקוי קערה: ממלא אותה במים לאחר השימוש וממתין כחצי שעה. שופך את המים ומנקה את הבצק הרטוב עם מטלית.
קמח על השיש: אוסף אותו בעזרת מגרד בצק ומעביר ליעה ומשם לפח.
שַׁלַּח לַחְמְךָ עַל-פְּנֵי הַמָּיִם, כִּי בְּרֹב הַיָּמִים תִּמְצָאֶנּוּ קוהלת י"א, א'-ב'
שלומי
מנהל האתר
 
הודעות: 920
הצטרף: ד', 13 פברואר, 8:55 am


חזור אל דיון כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד