שלום,
השנה יוצא שבנוסף לשני ימי החג יש תוספת של שבת,
שזה אומר בעצם 7 ! סעודות שבת וחג
אני מתכנן להכין חלה אחת לכל סעודה.
החלה מתוכננת להיות גדולה מקילו בצק (המתכון חלה לשבת גירסה שתיים) בהגדלה קלה של כמויות הקמח.
אשמח אם איתן שהשתמש במתכון והגדיל את כמויות הקמח יסביר את היחס שהוא הגדיל את כמויות המים - אבל כל אחד אחר גם יכול לענות
בכל מקרה בכדי לא לחכות לדקה ה 90 אני אתחיל לאפות בתחילת שבוע הבא,
והשאלה: מהי הדרך המומלצת לשמור על טריות החלות?
חשבתי להמתין לקירור מלא של החלה לעטוף אותה היטב בניילון נצמד ובתוך שקית נוספת להעביר למקפיא