עמוד 1 מתוך 1

קמח כוסמין. המלצה

הודעהפורסם: ש', 02 דצמבר, 8:38 pm
על ידי OJNSim
הי
מצאתי מקום חדש שבו הצחלתי לקנות את קמח הכוסמין.
חנות תבלינים השקדיה בתל מונד.
אני קונה שם שנים, אבל לא ידעתי שמוכר גם קמח. כל פעם שלקחתי גלוטן, שאל מה אני עושה עם זה. אאמרתי לו שאני אופה לחמים. בפעם האחרונה נזכר להציע לי קמח, שלא ידעתי שמוכר.

הטחינה על המקום, עבה יותר מהקמחים בסופר. חלקים מהקליפות של הגרעין לא עוברות את הנפה.
מניח שאפשר לבקש ממנו טחינה דקה יותר, אבל אני מבסוט.

גם הצבע אחרי הטחינה של התערובת, כהה הרבה יותר מהקמח של סוגת ושל הכוסמין המקורי שנמכר ברמי לוי. יכול להיות שבגלל הטחינה העבה יותר או צבע הגרגיר.

המחיר 10 שקלים לקילו. הכי זול שאני מכיר.

הלחם יוצא פצצה. ברמות הגבוהות ביותר. אוורירי גמיש וטעים לאללה.
יצא כך, שבפעם הראשונה, שהשתמשתי בקמח הזה, שיניתי גם מתכון, ואת כל התהליך. וזה שינה לחלוטין את מה שהצלחתי להפיק עד עכשיו. כנראה שלשינוי המתכון הייתה גם השפעה על התוצאה..)
לחמי הכוסמין חזרו לככב לצד האחרים.

אחלה קמח, אחלה מחיר.
הוא עושה גם משלוחים. כך שלדעתי אפשר להזמין כמות ולקבל עד הבית.