50 גר' שמן זית
330 גר' מים חמימים
4 גר' שמרים יבשים
לערבב היטב, שמן מים ושמרים
להוסיף
500 גר' קמח (השתמשתי בקמח לפוקצ'ה של סוגת/שטיבל)
20 גר' סולת
10 גר' מלח גס/ים אטלנטי
לישה של כ- 10 עד 12 דקות במהירות בינונית/גבוה במיקסר
התפחה, מעל המקרר, של כשעתיים
חלוקה לשני כדורים, המתנה של 10 דקות
שיטוח הכדורים והמתנה נוספת של 10 דקות
מריחה של שמן זית+עלי רוזמרין+מלח גס או פסטו
הכנסה לתנור, על אבן אפיה, בטמפרטורה של 250 מעלות