עמוד 2 מתוך 2

Re: המלצה ללחם שאור כוסמין ללא רסק תפוחים/בירה וכו'

הודעהפורסם: א', 07 פברואר, 5:04 am
על ידי ירושלמי
שולמית כתב:אה.. אבל במתכון הזה שנתת לי אין מתיחה וקיפול..

הייתי צריכה להוסיף? איך ובאיזה שלב?

תודה:)!


לש כעשר דקות במיקסר (בהתחלה במהירות איטית עד שמתקבל "בצק") במהירות בינונית עד גבוהה
לאחר שמוציא מהמיקסר כמה תנועות של מתיחה וקיפול ולהתפחה

Re: המלצה ללחם שאור כוסמין ללא רסק תפוחים/בירה וכו'

הודעהפורסם: ב', 08 פברואר, 9:01 am
על ידי שולמית
אה, אני דיברתי על משהו הרבה יותר שרואים במתכונים:
מתיחה +קיפול, מנוחה של כ10 דק׳ ושוב קיפולים ומתיחה ושוב מנוחה - כ3,4 פעמים..