עמוד 1 מתוך 1

מצות שמורות

הודעהפורסם: ה', 02 אפריל, 7:44 pm
על ידי ירושלמי
רכשתי קמח למצות שמורות
מחר, לפני הצהריים, אנסה להכין מצות שמורות (אבי מכין בכל ערב פסח כבר עשרות שנים, אני מתנסה לראשונה השנה).
מתכנן על 150 ג' קמח להוסיף כ-100 ג' מים. ללשוש (כמוסן לא יותר מ-18 דקות מרגע הוספת המים לקמח ועד הכניסה לתנור), לחורר ולאפות.
אמורות לצאת מצות "רכות" בעובי של כ-5 מ"מ.

ד"א קמח למצות שמורות הוא קמח מלא 80%