עמוד 1 מתוך 1

האם יש למישהו מתכון ללחמניות גרמניות ?

הודעהפורסם: ד', 15 אוקטובר, 8:07 pm
על ידי guyhudie
שלום לכולם,
הלחמניות בגרמניה הן בעלות קרום קשה ודק, אך רכות מאוד מבפנים.
אם מישהו הצליח להכין כאלה, אודה על מתכון מתאים.
תודה,
גיא

Re: האם יש למישהו מתכון ללחמניות גרמניות ?

הודעהפורסם: ד', 15 אוקטובר, 9:02 pm
על ידי פסקל
הנה קישור למתכון ללחמניות גרמניות העונות לתיאור שלך, שפורסם בבלוג באתר The fresh loaf.

http://www.thefreshloaf.com/node/18402/ ... -broetchen

Re: האם יש למישהו מתכון ללחמניות גרמניות ?

הודעהפורסם: ה', 16 אוקטובר, 7:09 am
על ידי guyhudie
פסקל כתב:הנה קישור למתכון ללחמניות גרמניות העונות לתיאור שלך, שפורסם בבלוג באתר The fresh loaf.

http://www.thefreshloaf.com/node/18402/ ... -broetchen


פסקל,
תודה על התשובה.
במתכון הנ"ל מדובר על קמח מיוחד , German Typ 405, or Italian Tipo 00 , שאמור להיות רך וטחון דק עם תכולת חלבון נמוכה (כנראה כ 8-9%) עפ"י הטבלה בקישור הבא:
http://hanseata.blogspot.mx/2012/05/my- ... ation.html

האם יש קמח כזה בארץ ? אם לא, הבנתי שאם יש קמח עם אחוז חלבון גבוה אפשר להוריד את אחוז החלבון ע"י תוספת עמילן חיטה. האם ניתן להשיג עמילן חיטה בארץ ?

Re: האם יש למישהו מתכון ללחמניות גרמניות ?

הודעהפורסם: ה', 16 אוקטובר, 10:13 am
על ידי פסקל
מחיפוש באינטרנט מצאתי שקמח שטיבל 5 עונה על הדרישה. בנוסף יש חנות ברענה שמוכרת קמח בשם pizza chef's flour העשוי מחיטה רכה.

Re: האם יש למישהו מתכון ללחמניות גרמניות ?

הודעהפורסם: ה', 16 אוקטובר, 10:32 am
על ידי guyhudie
תודה רבה, פסקל.