עמוד 1 מתוך 1

באגט

הודעהפורסם: ג', 30 ספטמבר, 8:46 am
על ידי צפניה דוד
היי
לאחרונה יש בסופרים באגטים שונים ומעולים לטעמי יותר טעימים מהרגילים שלומי יש מצב למתכון

Re: באגט

הודעהפורסם: ו', 03 אוקטובר, 11:22 am
על ידי שלומי
יש באתר - חפש "הבאגט המהיר של מסיה אוזה"

Re: באגט

הודעהפורסם: א', 05 אוקטובר, 7:19 am
על ידי Guy
צפניה, אתה מדבר על הבאגט ראסטיק?

Re: באגט

הודעהפורסם: א', 05 אוקטובר, 8:02 pm
על ידי צפניה דוד
כן

Re: באגט

הודעהפורסם: א', 05 אוקטובר, 8:05 pm
על ידי צפניה דוד
שלומי זה לא הבגט שציינת זה בגט ראסטיק

Re: באגט

הודעהפורסם: ב', 06 אוקטובר, 1:23 pm
על ידי או'דונל
חברים.
Rustic זה כפרי, וזו הדרך של פילסברי לשווק את המוצרים שלה עם מילה שנשמעת טוב.
טעמתי את הבאגט פעם אחת, הוא באמת טוב בהרבה מלחם רגיל שאופים בסופר.
בכל מקרה רובנו נקבל את אותה תוצאה עם השחמה טובה של כל באגט בתנור שלנו. בהיר לך? תוסיף 5, 10 מעלות, ותראה טעם מדהים ונפלאות.