עמוד 1 מתוך 1

צ׳בטינות שאור

הודעהפורסם: א', 03 אוגוסט, 1:55 pm
על ידי Michal
היי, אני מעוניינת להכין את צ׳בטינות השאור, יש לי מחמצת בה אני משתמשת ללחמי שאור, האם ניתן להחליף בה את הפוליש-בצק מקדים ואם כן באיזו כמות? כמו כן ויתכן שלא הבנתי כראוי את אופן ההכנה: האם בהכנת הבצק המקדים מוסיפים למחמצת קיימת קמח מים ושמרים? אשמח אם מישהו יעשה לי סדר...
בקשה נוספת האם יש למישהו תמונות של קיפולי הצבטינות הסופיים לא של הבצק כולו כמסה ויכול לצרף תמונות...
תודה

Re: צ׳בטינות שאור

הודעהפורסם: ש', 09 אוגוסט, 9:28 am
על ידי שלומי
הכנת הבצק לצ׳בטינות מורכבת משני שלבים:
1) הכנת פוליש, על בסיס מחמצת שאור בתוספת מים וקמח.
2) הכנת הבצק כולו, הכולל אתהפוליש ומרכיבים נוספים.
בכל מקרה, אין תוספת שמרים תעשיתיים במתכון זה.

לגבי עיצוב הבצק, לי אין תמונות - אולי לאחד החברים כאן יש?