מאפים שונים

המקום להחלפת מתכונים ולדיון בתוצאות.

מאפים שונים

הודעהעל ידי יחיאל ב ב', 27 נובמבר, 9:06 pm

שלום, רציתי לדעת האם אפשר וא"כ איך, להשתמש במחמצת או בשאור להכנת מאפים מתוקים כמו רוגלכים ועוגות שמרים.
בנוסף- אם מישהו יודע מה זה כובנה, האם אפשר להמיר את השמרים שם בשאור, וא"כ איך, תודה.
יחיאל
שוליה
 
הודעות: 1
הצטרף: א', 26 נובמבר, 10:40 am

חזור אל מתכונים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד