היי. הכנתי את הלחם הנ"ל לפי המתכון באתר.
הלחם יצא טעים מאוד ותפח יפה מאוד בתנור, אבל היה רטוב ודביק כל כך שבקושי הצלחתי לעצב אותו וליצור מתח פנים לכיכר.
הבצדק המקדים שכב בערך 20 שעות, אולי קצת יותר, 4 שעות תפיחה ראשונה ו-2 תפיחה שנייה.
עבדתי עם כפות וכוסות מדידה, בחישוב של 120 גר' לכוס קמח לחם ו-100 גר' לכוס קמח מלא או שיפון (החלפתי 100 גר' קמח לחם בקמח מלא). מלבד זאת הוספתי רבע כפית שמרים בשל גיל השאור, ושכחתי להוסיף את הדבש.
יש לכם רעיון למה הבצק היה רטוב כל כך, וזאת על אף ההמרה החלקית בקמח מלא שסופח יותר מים? לא נראה לי שזה בגלל הדבש.
תודה לעוזרים.