עכשיו א', 17 פברואר, 4:36 pm
-
-
הודעה חשובה למשתמשים חדשים
בשל ריבוי ספאמרים, הוספתי דרישה לאישור משתמשים חדשים על ידי מנהל האתר. אם נרשמת לאתר ולא קיבלת אישור בדואל בתוך 72 שעות, אנא פנה אלי.
- 0 נושאים
- 0 הודעות
-
אין הודעות
-
-
ניסוי וטעייה
הבצק לא תופח? במתכון יש יותר מים? גילית שיטה מצוינת ללישה? כאן המקום לשאול שאלות ולשתף את שאר החברים בניסיונכם.
- 429 נושאים
- 1996 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי שלומי
ב ש', 26 ינואר, 1:02 pm
-
-
מתכונים
המקום להחלפת מתכונים ולדיון בתוצאות.
- 130 נושאים
- 436 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי שלומי
ב ו', 15 פברואר, 10:22 am
-
-
שאור
איך מכינים שאור? איך מטפלים בו? מה עושים אם הוא מריח לא טוב? כל זאת ועוד בפורום השאור של "הנחתום".
- 186 נושאים
- 952 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי odedg
ב ד', 16 ינואר, 8:15 am
-
-
דיון כללי
פורום לדיונים פתוחים, בנושאים שלא בהכרח קשורים באפייה.
- 109 נושאים
- 411 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי שלומי
ב ד', 02 מאי, 2:05 pm
-
-
משוב ותמיכה
המקום למשוב לגבי אתר "הנחתום".
- 21 נושאים
- 56 הודעות
-
הודעה אחרונה על ידי שלומי
ב א', 05 מרץ, 11:13 am
-
-
תקנון הפורומים
כללי השימוש במערכת הפורומים. יש לקרוא לפני תחילת ההשתתפות בדיונים.
מי מחובר
בסך הכל יש 9 משתמשים מחוברים :: אין רשומים, אין מוסתרים ו-9 אורחים (מבוסס על משתמשים פעילים ב-5 הדקות האחרונות) מספר הגולשים הרב ביותר אי-פעם הוא 79 ב ה', 20 אוגוסט, 6:52 am משתמשים רשומים: אין משתמשים רשומים
מקרא: מנהלים ראשיים, מנהלים גלובאלים
סטטיסטיקות
3845 הודעות בסך הכל • 978 נושאים בסך הכל • 1223 משתמשים בסך הכל • המשתמש החדש ביותר tamarsn
|